Followers

Thursday, November 25, 2010

Contest Gambar Paling Chill

Sekarang nak join contest. Dah lamaaaaa tak join, kan kan?  
*oh, alasan~


Tajuk seperti di atas lar.. Haruslah kena letak gambar-gambar yang paling chill dan happening. Walaupun elfa sedar elfa macam tak berapa happening jek sebab elfa kan ulat buku. *Boleh muntah sekarang Tapi nak join jugak.. Nak jugak..

Banner Cik Penganjur
Hanya dengan letak gambar ala-ala happening lalu meletakkan tagline sendiri...

-
-
-
-
-
-

Lepas tuh SIAP..!!



!! Tagline : Aku Suka, Kamu Suki !!

Lalu elfa pun meng-konfess yang elfa suka warna turqoise...!  Wehee...!! Hidup turqoise..!!

Lalu-lalu elfa pun me-mahu-kan diri juga nak men-tag :



Kekawan, jom ar join kat SINI. Sebab Cik Penganjur cakap, kalau lagi ramai yang join lagiiii banyak hadiah beliau mau bagi.. Mau mau miaooow ar kan.. hehe

6 comments:

Izyanti said...

Wah!! Nak join. Ok. Carik2 gamba dulu. hehe. :D

ello said...

yeayy..! izyan x tdo lg... yok2~

idAti mALek said...

wow..tagline anda menarik...gambar mmg chill lah!!!

gud luck dear

syamimi fatin said...

macam best je ni

ello said...

idati - ni yg x psl2 nk nyanyi cm krisdayanti.. 'pilihlah aku jd pemenang..!' hahahaha

syamimi - ayuh join reramai..! hehehe

Solihin Zubir said...

uiii.. menarik gak ni.. tringin nk join.. kena godek2 gambar yg seswai la nmpk gayanya.. hehe..